Tonar – expertul vinilurilor

Infiintata in 1954 si specializata in prelucrarea safirelor sintetice, Tonar International a functionat o vreme ca si furnizor OEM (Original Equipment Manufacturer) pentru diferite companii care produceau echipamente de precizie, precum ceasuri, gazometre etc. La un moment dat, un mare producator de doze de pickup acomandat cateva varfuri de ac din safir, iar aventura Tonar in lumea muzicii era lansata. Intre timp, producerea si distributia de componente pentru pickup-uri a devenit activitatea principala a companiei olandeze, ea fiind unul dintre cei mai mari jucatori din industrie la aceasta ora. Portofoliul Tonar este unul absolut impresionant.

Desi este cunoscuta si foarte apreciata pentru dozele si varfurile de safir si diamant pe care le produce, Tonar ofera o varietate extraordinara de componente dedicate acestui hobby, de la brate si console pana la carcase si doze dedicate DJ-ilor. De asemenea, produsele pentru ingrijire si mentenanta sunt foarte bine reprezentate, de la folii de protectie pentru discuri si coperte si pana la perii antistatice, greutati antivibratie si masini de spalat discuri de vinil.

Cu o vitrina absolut uluitoare, ce include cateva mii de tipuri de ace si peste 1000 de modele de doze, Tonar este la aceasta ora reperul absolut in domeniu si principalul furnizor de componente pentru pickup-uri din intreaga lume. O garantie automata a seriozitatii cu care trateaza afacerea si a calitatii produselor.