Sa facem cunostinta

Suntem tineri si pasionati de echipamente Hi-Fi si High End! Dorim sa impartasim experienta noastra pentru a lua cea mai buna decizie in achizitia dvs.

AV Sound Company a devenit una dintre cele mai importante interfate din piata romaneasca, o interfata dintre clienti si produsele celor mai importante marci Hi-Fi si High End din lume. Cu o echipa foarte dinamica, formata din specialisti pe fiecare departament, AV Sound Company a atins stadiul de expert in materie de sisteme, conectica, mobilier si echipamente de tratamente acustice din industria audio / video.

Abordarea profesionista, grija pentru client, oferta foarte variata si politica de preturi sunt atuurile incontestabile ale AV Sound Company, toate acestea contribuind la ascensiunea, intr-un timp extrem de scurt, catre topul companiilor din domeniu in Romania.

AV Sound Company este in acest moment cel mai popular agregator de produse si oferte din domeniul Hi-Fi, iar magazinele online www.avmall.ro si www.avcables.ro sunt, de departe, vitrina cu cele mai multe repere din industrie.

Ce va oferim?

Comercializam o gama variata de produse Hi-Fi printre care cele mai importante sunt:

25

Home Audio/Video

Cea mai completa oferta de sisteme si componente Hi-Fi de pe piata romaneasca, cu un portofoliu impresionant de marci de prestigiu la cele mai accesibile preturi. Plus showroom, servicii si echipa la cele mai ridicate standarde.

50

Echipamente DJ

Intr-o societate dominata de nevoia de distractie, poti deveni fara efort stapanul propriei muzici si idolul prietenilor. Vino si alege cele mai bune echipamente de DJ – marci dintre cele mai faimoase la preturi impecabile.

75

Cabluri si conectica

AV Sound este, indiscutabil, cartierul general al conecticii. Cele mai renumite branduri de cabluri si componente s-au adunat in depozitele noastre, pentru a va oferi solutii complete si fara egal, indiferent de buget si de nevoi.

100

Tratamente Acustice

Tratamente acustice

Pentru placerea suprema a auditiei si pentru a scoate maximul posibil dintr-un sistem, camera are nevoie de retusuri acustice. Cu ajutorul materialelor dedicate si de ultima generatie, acest lucru e acum mai simplu ca niciodata.

adminDespre noi