Viziteaza-ne!

Accesul la showroom se face pe baza de programare, va rugam sa ne contactati pentru detalii. Orarul de auditie pentru showroom este: Luni - Vineri intre 10:00 si 18:00

Bun venit in casa sunetului!

Showroom-ul AVmall este unul dintre putinele spatii de prezentare cu adevarat profesionale din domeniul audio/video din Romania si, cu siguranta, unul dintre cele mai bine dotate. Portofoliul impresionant si personalul profesionist si foarte experimentat fac din AVmall locul potrivit pentru alegerea oricarui produs va intereseaza din zona audio / video si a tratamentelor acustice. Mai mult, vei gasi aici cea mai completa si complexa oferta de conectica audio / video, cu game complete ale celor mai importanti producatori de cabluri din lume.

Vino sa descoperi cel mai primitor loc in care poti testa echipamentele pe care vrei sa le achizitionezi. Poti aduce cu tine muzica preferata pe orice suport, sau poti veni cu propriile componente, in jurul carora vrei sa-ti construiesti sistemul. Promitem o experienta impecabila, cu servicii de top si cele mai obiective sfaturi de la o echipa de experti, echipa pentru care intrebarile cele mai dificile sunt exercitiul preferat, o provocare trecuta cu brio de fiecare data.

Te asteptam!

Accesul in showroom se face exclusiv pe baza de programare, pentru care va rugam sa ne contactati!

adminShowroom